nieuws   Welkom bij BISH!
[] - betaalt u ook te veel voor uw internetdiensten? Vergelijkt u onze tarieven eens met die van uw huidige internetprovider en u bespaart niet zelden honderden euro's per jaar!
Baffoon Internet Services blijft de hostingcollega's verbazen en blijft onbetwist de voordeligste kwaliteitsprovider met uitgebreide pakketten en servers gestationeerd in Nederland op een mr dan uitstekend netwerk. Baffoon Internet Services Holland heeft al haar servers direct aan de Amsterdam Internet eXchange (AMS-IX) gestationeerd, supersnelle en betrouwbare verbindingen voor uw website zijn dus gewaarborgd. En de tarieven? Deze blijven uiteraard tot de voordeligste van Nederland behoren!
=>   [ Lees verder... ]


product   Baffoon Webdesign
U heeft plannen om een website voor uw bedrijf op te zetten en u zoekt een Internet bedrijf om een en ander samen met u te realiseren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Baffoon Webdesign heeft medewerkers die sinds 1996 meelopen binnen deze markt en heeft zich ten doel gesteld om op maat gemaakte, maar vooral ook betaalbare websites te maken, een formule die blijkt aan te slaan binnen het bedrijfsleven.
Uniek zijn bijvoorbeeld de Baffoon All-In Pakketten waarbij u voor een geringe meerprijs alle werk uit handen wordt genomen aangaande het aanmaken van uw nieuwe, danwel het aanpassen van uw reeds bestaande website. Inclusief 12 uur onderhoud per jaar. All-In Pakketten inclusief webhosting, websitepromotie, domeinnaamregistratie en/of -verhuizing, aanmaken van uw website, onderhoud en beheer zijn al mogelijk vanaf € 599,40 per jaar; dat is nog gn € 50,- per maand.
=>   [ Meer mogelijkheden... ]


nieuws   Over BISH Tarieven, Offertes en Prijzen...
De naam "Baffoon" is een merknaam geregistreerd bij het Benelux Merkenbureau en mag niet zonder onze schriftelijke toestemming worden gebruikt in publicaties, media, et cetera.

Alle genoemde prijzen op de website(s) van Baffoon Internet Services Holland (BISH) zijn exclusief 19% BTW, tenzij anders aangegeven. Offertes en/of voorstel overeenkomsten hebben een geldigheid van acht (8) dagen, tenzij anders aangegeven.
=>   [ Meer informatie in de voorwaarden... ]


nieuws   Netwerk, Servers en Serverruimte
Baffoon Internet Services garandeert u een uptime van minimaal 99,9%, vraagt u zich eens af: waar wordt w website momenteel eigenlijk gehost? In de USA, Canada, Purmerend, Hoofddorp, Haarlem...?
Of achter een gordijntje in de stoffige hoek van een kantoortje elders in Nederland... Voor hetzelfde geld levert Baffoon Internet Services Holland u namelijk wel kwaliteit in webhosting!
Full Service Kwaliteitshosting Uw hostingaccount wordt, op supersnelle servers voorzien van o.a. 2x CPU Xeon 2.4 ghz, SCSI U320 HD's en Raid configuratie, voor u gestationeerd bij Global Switch te Amsterdam, een uiterst geavanceerd, 27000 m groot, network operation centre. In directe verbinding met de AMS-IX, het internet knooppunt van Europa. De serverruimte is onder andere voorzien van airconditioning, vochtregulatie, CCTV-systemen, speciale (antistatische) vloeren, een gasblusinstallatie, UPS, ASD, VESDA (Very Early Smoke Detection Apparatus), dieselgeneratoren voor een constante stroomtoevoer en wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week bewaakt. Alle belangrijke hardware in het netwerk zoals router, firewall en backbone switch is redundant uitgevoerd. Kortom, de kwaliteit die Baffoon u kan leveren is vrijwel ongevenaard, en dat voor een ongelooflijk laag tarief, bovendien verhuizen wij uw reeds bestaande website gratis!
=>   [ Meer informatie... ]


nieuws   IJmond.NU
Iedere maand bezoeken meer dan 10.000 mensen de website van Baffoon Internet Services Holland en plaatsen wij n willekeurig gekozen, regionaal gebonden website uit de database van IJmond.NU in de schijnwerpers op onze website. Alle overige links van en voor de IJmond vindt u uiteraard terug op: www.ijmond.nu.
Website van de maand:
=>   [ Waterproof Waterbedden ]

nieuws   Onze Missie?
Internet toegankelijk maken voor iedereen, zowel particulier, organisatie, vereniging, of bedrijf en dit tegen een zo laag mogelijk tarief en tegen de beste condities. Vergelijkt u gerust onze tarieven met die van andere professionele providers en webdesignbureaus. Met wat wij u te bieden hebben zult ook u tot de overtuiging moeten komen: goedkoper en beter kan echt niet!
zoek   Domeinnamen

Stap 1: controleren of uw domeinnaam nog vrij is...

  • Typ de gewenste domeinnaam
  • Selecteer de gewenste extensie
  • Klik op "Zoek!"

Full Service Kwaliteitshosting - Powered by Baffoon   Baffoon Webhosting
Baffoon Webhosting is reeds sinds februari 2000 operationeel op de Nederlandse markt met uiterst professionele Linux Ensim hostingpakketten tegen een zeer aanvaardbare prijs die veelal ruimschoots afsteekt in vergelijking met de meeste andere aanbieders van webruimte. Velen hebben reeds geprofiteerd van onze voordelige tarieven voor kwaliteitshosting.
Baffoon Webhosting is beter, completer en goedkoper: waarom zou u te veel betalen voor uw webruimte? Vergelijkbare en zelfs inferieure providers rekenen tot 5x de tarieven van Baffoon Internet Services. Wij bieden u een ruime keuze in verschillende pakketten; van het eenvoudige 10MB Mail & Presentpakket tot en met geavanceerde Virtual Private Servers van 5000 MB. Allen gekoppeld d.m.v. een 3Com Superstack III 3300 / Cisco switch op het netwerk. Direct verbonden met het European Internet met een niet afgeknepen, tot 150 mbit fast-ethernet aansluiting en dedicated link direct op de European backbone. Het enige professionele controlepanel voor webhosting! - Powered by ENSIM Vergelijkt u deze uitstekende verbindingen maar eens met uw huidige webhoster!

Hosting van uw complete website, inclusief alle bijkomende kosten als domeinnaam, set-up, et cetera, is al mogelijk vanaf slechts € 9,95 per maand! Bovendien: wij verhuizen uw eventueel reeds bestaande domeinnaam en website zonder downtime: gratis, probleemloos en snel.
=>   [ Pakketten en prijsinformatie... ]
=>   [ Vergelijk BISH met collega webhosters... ]


product   Baffoon ADSL: Supersnel Breedband!
Baffoon DSL betekent supersnel up- en downloaden. Een zr compleet assortiment DSL diensten staat tot uw beschikking. Alle DSL diensten van Baffoon DSL staan garant voor uitsluitend de hgste kwaliteit en snelheid.
Voor zowel Bedrijf als Particulier heeft Baffoon DSL altijd een passende ADSL of SDSL oplossing voorhanden. Upstream is mogelijk tot 2048 Kbps en downstream tot maar liefst 8 Mbit. Optioneel gecontroleerd door een geavanceerde firewall, zodat u altijd veilig over Internet surft.
Baffoon DSL is leverbaar vanaf € 59,95 per maand.
=>   [ Meer informatie via www.bdsl.nl ]


product   Windows 2000 Pakketten
Voor de Windows 2000 en/of NT liefhebbers: al sedert 1 december 2000 levert Baffoon Internet Services Holland u Windows 2000 hosting. Wij kunnen u een uitemate grote variatie zeer complete pakketten aanbieden.
BISH WIN-2000 Pakketten zijn reeds leverbaar vanaf € 24,- p.mnd.
=>   [ Meer informatie... ]


reageer   Non-Profit
Voor non-profit organisaties als scholen, verenigingen en stichtingen, maar ook voor bijvoorbeeld bands, musici en kunstenaars hanteren wij altijd een gereduceerd tarief voor zowel webhosting als webdesign. Neemt u a.u.b. eerst even, uiteraard vrijblijvend, contact met ons op voor verdere informatie.
=>   [ Vrijblijvend contact opnemen... ]


product   Particuliere Domeinen
Ook voor particulieren een volwaardige .nl domeinnaam
Met ingang van 29 januari 2003 heeft Baffoon Internet Services ook voor de particuliere gebruiker, dus zonder Kamer van Koophandel inschrijving, een mogelijkheid gebruik te maken van volwaardige .nl domeinnamen, op uw naam geregistreerd. Let wel: znder extra toevoegingen achter de domeinnaam en zonder licentie. U registreert dus geen: www.domeinnaam.123.nl, maar gewoon: www.domeinnaam.nl op w naam.
=>   [ Meer informatie... ]
 
 

nieuws   .EU domeinnamen
Met enige regelmaat krijgen wij de nodige vragen over de introductie van .eu domeinnamen. Op deze pagina willen wij u hierover zo goed mogelijk op de hoogte houden.
Op dit moment zijn de EU domeinnamen vrij te registreren voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen

Indien u een .EU domeinnaam wilt registreren, kunt u dit nu doen via de volgende URL: www.budgetwebhosting.nl
=>   [ Meer informatie over .EU domeinnamen... ]

nieuws   Top 10 Virus Bedreigingen
=>   [ Meer Virussen via www.trendmicro.com... ]

nieuws   Diginieuws
=>   [ Meer Diginieuws via www.telegraaf.nl... ]

product   Website Promotie
Baffoon heeft een extra service ontwikkeld met betrekking tot het aanmelden van uw website bij de diverse zoekmachines. Standaard wordt uw site, bij een All-In Pakket, door ons aangemeld bij meer dan twintig (inter)nationale zoekmachines.
Voor slechts € 149,- per jaar verzorgt Baffoon de aanmelding van uw website bij meer dan 2500 populaire zoekmachines in de wereld, inclusief Yahoo!. Tevens zorgen wij ervoor dat uw site iedere maand opnieuw wordt aangemeld bij deze zoekmachines om uw gendexeerde internet pagina's actueel en bovenaan in de zoekresultaten te houden, en melden wij uw site aan bij de circa 50 zoekmachines die wij elke maand aan onze lijst toevoegen.
=>   [ Meer informatie... ]

Preloading Images and Content...
 Al onze prijzen zijn exclusief 19% BTW  Onze Algemene Voorwaarden vindt u hier.   
Onderdeel van Baffoon Internet Services Holland  KvK: 34127754 Amsterdam   Postbank: 7221766
Minimaal 99,9% Uptime gegarandeerd!